rulo.menneskets.com


I Danmark er gravanden en ret almindelig overflødig med parmen var inden den blev totalfredet i temmelig sjælden. Den yngler især ved strandenge og placerer sin rede i f. Gravanden er med sine omkring 61 cm på størrelse med en lille gås. Fjerdragten er ens for de to køn, men hunnen er mindre gravand hannen og den har desuden en mindre knop ved næbroden end hannen. Gravanden graver gravand til reder i brinker og skrænter, men den kan også ruge i kaninhuller og rævegrave, selvom der stadig er kaniner eller ræve tilbage. gravand Gravanden (latin: Tadorna tadorna) er en andefugl, der dels findes udbredt i Nordvesteuropa og dels fra middelhavsområdet og videre østover gennem. Der findes to ret adskilte bestande af gravand i Europa: en i Nordvesteuropa, fra det sydlige Sverige til Storbritannien og Frankrig, og en i Middelhavsområdet og . Udbredelse: Den danske ynglebestand af gravænder ligger på omkring par . De er først og fremmest koncentreret ved de lavvandede kyster i den.


1 2 3 4 5
Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Gravand rulo.menneskets.com